Vår meny

Meny

Forretter

Hvitvinsdampede blåskjell - Kr. 115,-

Med hvitløk, tomatpure og persille
Allergener: laktose,sennep,selleri og bløtdyr

Kamskjell i karrisaus på butterdeig - Kr. 125,-

Allergener: laktose, sennep, sulfitt, gluten,skalldyr

Huset kremede fiskesuppe - Kr. 95,-

Allergener: Laktose, skalldyr og selleri

Bolinhos de bacalhau - Kr. 110,-

Klippfiskboller servert med ris og saffransaus

Allergener: laktose,fisk,blåskjell,hvete

Hovedretter

Fisk

Husets Bacalao - Kr. 265,-

Garnert med pimientos og sorte oliven
Allergener: Laktose

Laksefilet servert med agurksalat - Kr. 255,-

Kokte poteter og Sandefjordsmør
Allergener: Laktose og fisk

Ostegratinert klippfisk - Kr. 295,-

Med salsa, chilipoteter og tortillalefser med guacamole
Allergener: Gluten, sennep, laktose, selleri og sulfitt

Fish´an Exclusive - Kr. 265,-

Innbakt fisk og kamskjell servert med potetchips og coleslaw.

Allergener: Laktose, hvete, egg, skalldyr, fisk og bløtdyr.

Blandabaill - Kr. 255,-

tradisjonelt tilberedt med ristet bacon, pølsesnabb, kålrabi og kokte poteter
Allergener: Laktose, soya, hvete og fisk

Klippfisk a la Stjøstjerna - Kr.295,-

avkokt klippfisk med ertestuing, ristet bacon, stekt løk og potetmos

Allergener: laktose, sulfitt, fisk

Kjøtt

Oksefilèt - Kr. 325,-

Servert med sesongens grønnsaker, timianstekte poteter og peppersaus
Allergener: Laktose, sennep, soya og selleri         

  BBQ marinert svinefilet  – Kr.295,-

Servert med bakt potet, mais og sommersalat

Allergener: laktose,sennep,selleri 

 
 

Dessert

Sjokoladefondant - Kr. 95,-

Servert med vaniljeparfait og skogsbærcoulis
Allergener: Laktose, egg og gluten

Husets creme bruleè- Kr. 95,-

Allergener: Laktose og egg

Njord´s nytelse - Kr. 95,-

Vaniljeis med varme bjørnebær og eggelikør
Allergener: Laktose og egg

Vaniljeis og espresso - Kr. 75,-

Allergener: Laktose