Vår meny

Meny

Forretter

Hvitvinsdampede blåskjell - Kr. 115,-

Med hvitløk, tomatpure og persille
Allergener: laktose,sennep,selleri og bløtdyr

Huset kremede fiskesuppe - Kr. 95,-

Allergener: Laktose, skalldyr og selleri

Kamskjell - Kr. 125,-

I karrisaus på butterdeig
Allergener: Gluten, sennep, skalldyr bløtdyr

Hovedretter

Fisk

Husets Bacalao - Kr. 245,-

Garnert med pimientos og sorte oliven
Allergener: Laktose

Klippfisk á la Sjøstjerna - Kr. 260,-

Avkokt klippfisk servert med ristet bacon, dampede rotgrønnsaker, ertestuing og potetstappe
Allergener: Laktose og sulfitt

Grillet klippfisk - Kr. 280,-

På portugisisk vis med tomatsalat, aioli og kote poteter
Allergener: Laktose, hvete, egg

Ostegratinert klippfisk - Kr. 295,-

Med salsa, chilipoteter og tortillalefser med guacamole
Allergener: Gluten, sennep, laktose, selleri og sulfitt

Blandabaill - Kr. 245,-

Tradisjonelt tilberedt med ristet bacon, pølsesnabb, kålrabi og kokte poteter
Allergener: Laktose, sulfitt, soya og gluten

Klippfisk med duppe - Kr. 245,-

Klippfisk servert med saltet sideflesk, rødbeter, bechamelsaus med sukkererter og stekte poteter garnert med paresanost.
Allergener: Laktose, gluten og sennep

Breiflabbfilèt - Kr. 325,-

Fylt med skalldyr og servert med smørdampet fennikel, beurre blanc og urtestekte poteter
Allergener: Laktose, sennep, skalldyr, selleri og bløtdyr

Fish´an exclusive - Kr. 255,-

Innbakt torsk servert med kamskjell, råstekte poteter og coleslaw
Allergener: Laktose, hvete, egg, skalldyr

Kjøtt

Oksefilèt - Kr. 295,-

Servert med kremet sjampignon, sesongens grønnsaker, timianstekte poteter og peppersaus
Allergener: Laktose, sennep, soya og selleri

Dessert

Sjokoladefondant - Kr. 95,-

Servert med vaniljeparfait og skogsbærcoulis
Allergener: Laktose, egg og gluten

Vaniljeis i espresso - Kr. 75,-

Allergener: Laktose

Njord´s nytelse - Kr. 95,-

Vaniljeis med varme bjørnebær og eggelikør
Allergener: Laktose og egg

Husets Crème Brulè - Kr. 95,-

Allergener: Laktose, egg og frukt