Vår meny

Meny

Forretter

Hvitvinsdampede blåskjell - Kr. 115,-

Med hvitløk, tomatpure og persille
Allergener: laktose,sennep,selleri og bløtdyr

Kamskjell i karrisaus på butterdeig - Kr. 125,-

Allergener: laktose, sennep, sulfitt, gluten,skalldyr

Huset kremede fiskesuppe - Kr. 95,-

Allergener: Laktose, skalldyr og selleri

Bolinhos de bacalhau - Kr. 110,-

Klippfiskboller servert med ris og saffransaus

Allergener: laktose,fisk,blåskjell,hvete

Hovedretter

Fisk

Husets Bacalao - Kr. 245,-

Garnert med pimientos og sorte oliven
Allergener: Laktose

Klippfisk á la Sjøstjerna - Kr. 260,-

Avkokt klippfisk servert med ristet bacon, dampede rotgrønnsaker, ertestuing og potetstappe
Allergener: Laktose og sulfitt

Ostegratinert klippfisk - Kr. 295,-

Med salsa, chilipoteter og tortillalefser med guacamole
Allergener: Gluten, sennep, laktose, selleri og sulfitt

Blandabaill - Kr. 245,-

Kålrabistappe, pølsesnabb, ristet bacon og mandelpotet

Allergener: Laktose, sulfitt, soya og gluten

Basilikummarinert klippfisk - Kr. 280,-

servert med ratatouille og fløtegratinerte poteter,garnert med hvitvinsdampede blåskjell
Allergener: Laktose, bløtdyr ,selleri, sulfitt,sennep

Tomatosert laks og blåskjellgryte - Kr.225,-

servert medkremet pasta og nystekt baguette

Allergener: laktose, sulfitt,gluten,selleri

Kjøtt

Oksefilèt - Kr. 295,-

Servert med kremet sjampignon, sesongens grønnsaker, timianstekte poteter og peppersaus
Allergener: Laktose, sennep, soya og selleri         
  Lammecarrè  – Kr.275,-

servert med hvitløksauterte grønnsaker,fløtegratinerte poteter og lammesky

Allergener: laktose,sennep,soya,selleri 

 
 

Dessert

Sjokoladefondant - Kr. 95,-

Servert med vaniljeparfait og skogsbærcoulis
Allergener: Laktose, egg og gluten

Husets creme bruleè- Kr. 95,-

Allergener: Laktose og egg

Njord´s nytelse - Kr. 95,-

Vaniljeis med varme bjørnebær og eggelikør
Allergener: Laktose og egg

Vaniljeis og espresso - Kr. 75,-

Allergener: Laktose