Vår meny

Meny

Forretter

Hvitvinsdampede blåskjell - Kr. 115,-

Med hvitløk, tomatpure og persille
Allergener: Laktose, sennep, selleri og bløtdyr

Huset kremede fiskesuppe - Kr. 95,-

Allergener: Gluten, sennep, laktose, selleri og sulfitti

Kamskjell - Kr. 125,-

I karrisaus på butterdeig
Allergener: Laktose, gluten, sennep, skalldyr og bløtdyr

Bolinhos de bacalhau - Kr. 110,-

Klippfiskboller servert med ris og saffransaus
Allergener: Laktose, fisk, blåskjell og hvete

Hovedretter

Fisk

Husets Bacalao - Kr. 265,-

Garnert med pimientos og sorte oliven
Allergener: Laktose

Ostegratinert klippfisk - Kr. 315,-

Med salsa, chilipoteter og tortillalefser med guacamole
Allergener: Gluten, sennep, laktose, selleri og sulfitt

Grillet klippfisk på - Kr. 225,-

På portugisisk vis med tomatsalat, aioli og kokte poteter.
Allergener: Laktose, hvete, egg og fisk

Basilikummarinert klippfisk - Kr. 295,-

Servert med ratatouille og fløtegratinerte poteter
Allergener: Laktose, bløtdyr, selleri, sulfitt, sennep og fisk

Blandabaill - Kr. 370,-

Tradisjonelt tilberedt med ristet bacon, pølsesnabb, kålrabi og kokte poteter.
Allergener: Laktose, soya, gluten og sulfitt

Klippfisk a la Stjøstjerna - Kr.295,-

Avkokt klippfisk med ertestuing, ristet bacon, stekt løk og potetmos
Allergener: Laktose, sulfitt og fisk

Kjøtt

Oksefilèt - Kr. 325,-

Servert med sesongens grønnsaker, timianstekte poteter og peppersaus
Allergener: Laktose, sennep, soya og selleri

Lammecarré  – Kr. 325,-

Servert med hvitløkssauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og lammesky
Allergener: Laktose, sennep, soya og selleri

Dessert

Sjokoladefondant - Kr. 110,-

Servert med vaniljeparfait og skogsbærcoulis
Allergener: Laktose, egg og gluten

Njord´s nytelse - Kr. 98,-

Vaniljeis med varme bjørnebær og eggelikør
Allergener: Laktose og egg

Husets creme brulee - Kr. 98,-

Allergener: Laktose og egg

Vaniljeis og espresso - Kr. 75,-

Allergener: Laktose