+47 948 49 851 post@sjostjerna.no

NB! Allergener er merket under hver rett. Vær vennlig å si fra til kelnere om du har en spesiell allergi.

à la carte

Forretter

Okse carpaccio – 165,- 

Krutonger med smak av hvitløk, aioli, parmesan og salat. 

Allergener 5 7 10 12

 

Hvitløkskremet blåskjell – 165,-

Toppet med tomatbruschetta. 

Allergener 2 7 9 14 

 

Pannestekte Kamskjell – 190,-

Bakt pastinakk og rød pepperfrukt med smak av honning. 

Allergener 7 9 12 14 

 

Fiskesuppe  – 175,-

Garnert med fisk, skalldyr og finstrimlede grønsaker 

Allergener 7 9 12 14

 

à la carte

Hovedretter

Ostegratinert Klippfisk – 385,-

Karamellisert hvitløksaus, søtpotetpuré, friterte amadinepoteter. 

Allergener 1 4 7 10 12

 

Klippfisk a’la Sjøstjerna – 365,-

Bacon, ertestuing, potetmos, dampede rotgrønnsaker. 

Allergener 1 4 7 10 12

bakt Marinert KlIPPFISK  – 380,-

Med linseragu og varm potetsalat med smak av sennep. 

Allergener 3 4 7 10 12 13

Husets Bacalao – 335,-

Toppet med pimentos og oliven.

Allergener 4 7 

 

Kveite fra Averøy – 395,- 

Glaserte gulrøtter, ovnsbakte tomater og oksesjy. 

 
Allergener 4 7 9 12 

Okse ytrefilét – 390,- 

Sauterte aspargesbønner, estragonsmør, potet/sellerirotpuré, oksesjy og pommes frites. 

Allergener 7 9 12 

 

Hjortefilét – 390,- 

Kremet viltsaus, bakt sellerirot og ovnsbakte poteter.  

 
Allergener 7 9 12 

à la carte

Barnemeny

barn under 12 år

Pølse og pommes frites – 135,-

 Allergener 1 3 6 7 9 12 13

Hamburger og pommes frites – 150,-

Allergener 1 7 10 12 13

Dampet klippfisk – 180,-

med potetmos og bacon. 

Allergener 1 4 7 10 12

à la carte

Dessert

Trippel sjokolade – 165,- 

Fondant, mousse, brownies og rødvinsirup. 

Allergener 1 3 7 8 12

Hvit sjokoladechiboust 

Anrettet på gulrotbunn, karamellsaus og mangosorbet. 

Allergener 1 3 7 12 13

Husets créme brulée – 145,- 

Allergener 3 7 12 

Oster fra fjern og nær kr 155,-

Allergener 7 8 10 11 12 13

à la carte

Allergener

1. Hvete

2. Skalldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Melkeprodukter

8. Nøtter

9. Sellerirot

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Svoveldioksid

13. Lupn

14. Bløtdyr